Egyetlen cég sem gyárt olyan limitált kiadásokat, mint az MV Agusta. Ezúttal egy olyan speciális kiadású motorkerékpárt készített, melyre aztán igazán mondható, hogy csúcskategóriás. TheArsenale x MV Agusta Dragster 800 RR névre keresztelték.

A honkongi székhelyű TheArsenale több bemutatóteremmel is rendelkezik, mint például Makaóban, Miamiban és Párizsban. A cég úgy írja le magát, mint a világ online piacterét vezető vállalat, melynek középpontjában a gördeszkák, kerékpárok, autók, drónok, hajók, repülők és csúcskategóriás műalkotások állnak.

Nem meglepő, hogy az MV Agusta egy ilyen hírű társasággal készítette el a különleges kiadású Dragster 800 RR műalkotást. Ebben a kiadásban nincsenek technikai különbségek a sima Dragster-hez képest, csupán új külsőt kapott.

Az MV Agusta szóvivője szerint a tervezők a motor meghatározott területeire és a festésre összpontosítottak, hogy vizuálisan igazodjanak a TheArsenale által képviselt stílushoz. A fekete és a narancssárga részletek kontrasztos színsémát hoznak létre, amely kiemeli a Dragster 800 RR tüzes karakterét és tökéletesen illeszkedik a TheArsenale rendkívüli koncepciójához.

„Izgatottak vagyunk a TheArsenale-al való új együttműködés miatt.” – mondta Ratmir Sardov, az MV Agusta Motor igazgatója. „Azonnal elcsábított minket az úttörő szellemük és a luxuskereskedelemhez való extrém hozzáállásuk. Csak a legjobb és legexkluzívabb darabokra törekszünk, és ez a különleges TheArsenale kiadás a motorkerékpár-művészet egy igazi gyöngyszeme.”

A TheArsenale vezérigazgatója és alapítója pedig így nyilatkozott: „Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen projekten dolgozhattunk egy hihetetlen márkával. Közös erőfeszítéseink meghozták a gyümölcsét, hiszen amikor megpillantottuk a motort, akkor minden álmunk valóra vált. Ez a grafikus megjelenés hordozza mindazt, amit mindig is álmaink motorkerékpárjának képzeltünk.”

 

Forrás:

2020 TheArsenale x MV Agusta Dragster 800 RR First Look

 

 

Megosztás
MVA Motoros Club