MV Agusta Brutale 800 my 2017

Olaszország egyik legszebb motorkerékpárja, az MV Agusta Brutale, ebben az évben lesz 15 éves. A Varese-alapú motorkerékpár-gyártók ebben az évben ünneplik ezt az ikonikus utcai vadászót, amely az esztétikától kezdve egészen a motorteljesítményig tökéletes. Ismerje meg Ön is a 2017-es MV Agusta Brutale 800-at, amely jelenleg Amerikában kapható.

 

A stílusváltozások azonnal észrevehetők, például a 4,3 gallonos üzemanyagtartály újonnan kialakított vonallal rendelkezik, különleges LED-es fényszórót kapott és a sárvédő valamint a farokrész is megújult. A három csöves kipufogót is áttervezték, ezáltal megnőtt a teljesítmény is, most már 116 lóerőre. Az MVA teljesen átdolgozta a motorkerékpár teljes szimmetriáját, és ez nemcsak a rendelkezésre álló három színséma – matt fekete, gyöngyházfehér és piros színekre vonatkozik, hanem a fényszórókra és egyéb kiegészítők újra tervezésére is.

       

A Brutale 800 új funkciói közé tartozik az újratervezett utasülés, az elrejtett utasoldali fogantyúk, a hátsó lámpa, a LED villogók, valamint egy új műszerfal, kormány és a vezérlők.

 

A 2017-es év közepén a Brutale 800 egy új háromhengeres motort fejlesztett ki, amely teljesíti az Euro 4 szabványokat. A motor 116 lóerő, 11 500 fordulat / perc, és a nyomaték 25% -kal nőtt. Az MV Agusta szerint a nyomaték 90% -a „már elérhető 3800 fordulat / perc sebességgel.” Az új Brutale 800 jelenleg 13,498 dollárért kapható.

 

Megosztás
MVA Motoros Club